onsdag 2. mai 2012

Siste dag på Haydom

Helt utrolig at vi er ferdige her nå. Tiden har gått så altfor fort. Nå hadde vi endelig kommet ordentlig innpå kulturen, menneskene, sykehuset og rutiner. Vi skulle gjerne hatt noen uker til. Var utrolig trist å si hade til fysioterapeutene i dag, de synes det samme. Vi hadde en liten avslutning på kontoret etter lunsj.

Vi hadde siste behandling med vår lille gutt i dag og. Var veldig trist å si hade til han og moren:(
På mandag var vi på hjemmebesøk til de. Det var skikkelig afrika. De er 9 i familien og har et lite rom som de lager mat, sover osv. Kua hadde et rom alene som var større.... Det er rart å se hvordan de kan klare seg med så lite og allikevel være så varme og hjertelige som de er. Vi hadde med juice og kjeks og noen gaver til moren. Søsknene til gutten vi skriver bachelor om elsket det.
I går var det en liten avskjedsfest for oss og noen andre med kake, brus og bål. Utrolig koselig.

Vi tok også en siste tur opp på mount Haydom i dag, utrolig vakkert er det her. En utsikt som er så fin at det er umulig å fange den med en linse.

I morgen er det opp klokken fem for å ta den "beste" landcruiseren til Mbulu, der vi skal bytte buss videre til Karatu. Der blir vi hentet for så å fortsette turen til Serengeti på Safari. Maria og Marianne skal være med oss som en siste avskjed med de :( Rart man kan bli så glad i, og godt kjent med noen på så kort tid <3

Kjempeklem til alle dere hjemme i fedrelandet<3



Linn og Marianne koser seg på kjøkkenet hjemme på Haydom:)




 Tvillingmor



Fysiogjengen



Linn og B.E. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar